Waar

Wij zijn gevestigd in het oude vestingstadje Elburg. U vindt ons in een eeuwenoud Rijksmonument – gebouwd anno 1600 – met een verkoopvloeroppervlakte van 625 m2; Vischpoortstraat 5-7.

Elburg

Elburg heeft beleving, sfeer en is authentiek. En dat gevoel van buiten proberen wij ook binnen in onze winkel tot uiting te brengen en dan voornamelijk met jeans. Naast jeans verkopen wij een totale heren- en damescollectie van vele bekende merken. Naast kleding ook accessoires zoals tassen, riemen, schoenen, etc.

Waarom

Voor Elburg en omstreken zijn wij een begrip, zeker als het gaat om jeans. Want jeans is onze passie; ‘we respect denim’. Alle grote merken hebben wij in huis. Wij verkopen meer dan kleding; wij verkopen een way of life. Wij helpen je dan ook de perfecte outfit te vinden!

Merken

Dames: G-Star, Replay, Maison Scotch, Vila, Vero Moda, Circle of Trust, Dept, Only, Pieces, Catwalk Junkie, Legend, Monshoe, en Happy Socks. – vanaf wijdte 25.

Heren: Replay, Cast Iron, PME jeans, Scotch & Soda, Bertoni, Pearly King, Kronstadt, Kultivate, Secrid, Happy Socks, Alfredo Gonzales, Dstrezzed, Diadora, Sinner, Only and Sons, Jack & Jones, Herschel, Australian footwear, en Twinlife.  – ook lengte 38 hebben wij op voorraad.

Merken